Judith Huinink

Na lang denken en veel gebeurtenissen de revue te laten passeren ga ik dit jaar mijn moment vertellen kort en krachtig, want zo gebeurde het ook in het echt.

We zijn samen in de kamer. Mijn klant ligt op tafel. Een zacht muziekje staat op. Ik pak haar arm vast en stel een vraag…

POW! KNAL! BAM!!
WAT GEBEURT HIER!?
PEEEEEEUUUUWWW!

Judith, BLIJF STAAN, HAAL ADEM, LAAT JE NIET OMVER BLAZEN, VECHT.

Een doorbraak van emotie bij mijn klant, maar zo heftig… dat het net lijkt alsof ik in een strip zit en zo’n vechtende powervrouw ben die rake klappen uitgedeeld krijg. Maar niet fysiek!
Nee hoor… Rillingen lopen over mijn rug. Klotsende oksels, terwijl ik toch echt in een t-shirt sta te werken, en soppende voeten. WOW!!! Wat gebeurde hier zojuist?

De kracht van energie. Helemaal niet vaag of zweverig, maar aanwezig, heftig en tastbaar.

Als kinesioloog-acupuncturist werk ik aan trauma verwerking en dit is wat er gebeurde in één behandeling. Wauw… wat een kracht kan energie(qi) zijn. En wat geweldig dat ik ermee mag werken.


Ik ben Judith Huinink van Chilax uit Arnhem en werk aan gezondheid, ontspanning én een stralend gezicht.

3 gedachten over “Judith Huinink”

  1. Avatar foto
    Kim Swagemakers

    WOW, PATS, energie spat er vanaf! woorden kunnen vaak versterkend werken, maar voor jouw moment lijken woorden tekort schieten, zo krachtig!

  2. Kim, je geeft een mooie aanvulling, want de reactie fight-flight-fright was hier zeker op zijn plek en dat allemaal in luttele seconden. Geweldig de kracht van qi Marieke!
    Groet Judith

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven