René Smit

2012 was voor mij zonder meer het jaar van Italie. Ruim vijf maanden heb ik mogen vertoeven in Caorle, zo’n 40 km boven Venetië op een camping waar ik mijn tijd heb besteed aan receptie-uurtjes, gastklaar maken accommodaties en vooral la bella vita !

Op de eerste drukke dag van het seizoen beleefde ik dan ook het moment van 2012. Na een paar dagen hard werken was alles gereed voor de grote golf gasten. Het zonnetje scheen, alles stond er strak bij en ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt door te luisteren wat ik echt wilde en belangrijk vond/vind in het leven. En toen nam ik deze foto. Wat staat alles er mooi bij niet?

IMG 5880 copy copy

Maar eigenlijk zijn die vijf maanden één groot moment geweest. Het was gewoon de impuls en frisse wind die ik lang nodig had gehad en die op het juiste moment kwam.

Momenteel zit ik in een goede flow met een nieuwe kamer, auto en werk in een hotel in Arnhem met daarbij lichte drang tot settelen, dus ik weet nog niet helemaal hoe ik de volgende zomer vorm ga geven. Maar het zal me niet verbazen dat ik alsnog (wellicht voor een wat kortere tijd) weer terugga naar dat heerlijke leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven