René Smit

2013 was voor mij een goed jaar zonder dieptepunten met een fantastische zomer in Italië waar ik heb gewerkt op een camping. De rest van de tijd heb ik de gasten bediend in een hotel in Arnhem en door het land voor een horecauitzendbureau, zo ook op Koninginnedag 2013 de grote kroningsdag.

Ik heb de hele dag gewerkt in de bediening in het zwaar bewaakte PTA en op een gegeven moment mochten we van de partymanager (nogmaals dank!) met zijn allen even iets drinken op het dakterras met uitzicht op het IJ. Net op dat moment kwam de kersverse Koning en Koningin langs in een boot. Weliswaar als een heel klein stipje maar toch 🙂

Toen ik maanden later het veelbesproken K(r)oningslied hoorde op de radio, was het alsof ik er weer stond met alle indrukken en geluiden van toen. Wat een mooie dag, wat een mooi moment. En met een mooie les: dat je tijdens (of ondanks) het harde werken af en toe moet stilstaan bij het moment en moet genieten van het behaalde succes met je collega’s.

daarstajedan1200px

Ik ben René Smit (@rcsmit) en woon in Arnhem. In de zomer werk ik in Italië in de toerisme, de rest van het jaar werk ik in de horeca als kelner. (servendo.nl en about.me/rcsmit)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven