Sanne Walvisch

Sommige momenten zijn klein van aard, maar groots in impact. Zo ook mijn moment het afgelopen jaar.

Grote momenten waren er genoeg. Het verlies van nabije dierbaren. Wederom. Een beloonde ambitie; ik werd benoemd tot digitaal directeur. De beslissing te vertrekken. De stad uit. Richting zee. We vonden ons droomhuis. Ruimden puin. Kochten en verkochten in drie weken ons thuis. Maakten grootse plannen voor 2015. Ja, het was opnieuw stormend weer dit jaar.

Sanne Walvisch image2

Maar mijn moment 2014 was een klein moment. Een moment van stilte tijdens de storm. De zon op mijn snoet. Blote voeten in het zand. Mijn verjaardag. Een weekend slapend aan zee. Mijn grote held dansend op de golven. De oudste spartelend in een poel. De kleinste in extase met emmer en schep. Vrienden en familie onderweg naar feest aan zee. Hoe groot klein geluk kan zijn. Het was het moment waarop ik besefte dat het GENOEG is. Genoeg geluk. Genoeg liefde. Genoeg uitdaging. Genoeg vriendschap. Genoeg vertrouwen. Genoeg genieten. Na dat weekend stak de orkaan weer op en denderde het leven voort. Maar daar, aan het strand bij Wijk aan Zee, één weekend lang, bleef ik domweg gelukkig.

Sanne Walvisch image3

Het leven kan zo mooi zijn in al zijn grootsheid. Die kleine momenten. Die wegen het zwaarst. Ik wens jullie allemaal een 2015 vol kleine momenten.


Sanne Walvisch (36) is Chief Digital Officer van G+J Media en verantwoordelijk voor de digitale strategie van merken zoals Vogue, National Geographic, Quest, Glamour, Jan en Designer Vintage. Daarbij is ze moeder van Boris en Stella en heeft ze het leven zoveel mogelijk lief.

16 gedachten over “Sanne Walvisch”

 1. Avatar foto
  Annelies Verhelst

  De zee is soms inderdaad gewoon alles wat je nodig hebt 🙂 ik ga dit stukje nog heel vaak lezen denk ik…en vaker zelf naar zee.
  Dank voor het delen, doet me goed dit verhaal 🙂

 2. Avatar foto
  Kim Swagemakers

  Wat cool Sanne, dat je zo’n klein moment zo voelt tussen al dat groots van afgelopen jaar. Heel herkenbaar, en het maakt je een prachtig mens dat je intens geniet van de kleine gorte dingen

 3. Kleine dingen, zoals elkaar tegenkomen op een regenachtige middag in de Topshop in Dublin! Bizar en leuk. Je hebt een enorm talent om emotie over te brengen via het geschreven woord, ook dit mijnmoment is bijzonder.

 4. Je verhalen, je kijk en gevoel bij het leven. Zo herkenbaar en als een warme deken. Dank je wel en wat heerlijk dat je op die plek zowel privé als op je werk komt te zitten waar je dromen waar kan maken.

  Nog even nieuwsgierig, is het plan voor de Quest educatieve games bij jou ontsproten? Volgens mij een super idee, zowel strategisch als inhoudelijk.

 5. Avatar foto
  Nathalie Bakker

  We hebben (denken we) zelden ‘genoeg’. Een zaligheid als je je realiseert dat je wél genoeg hebt en dat dit alles is wat je nodig hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven