Uitnodiging #mijnmoment 2012 is er uit

De eerste uitnodigingsmail is er uit. Traditiegetrouw naar Jan Dijkgraaf, is zo gegroeid in de loop der jaren. Ik dacht overigens dat dit de tiende editie was, maar ik heb de editie van 2008 vergeten, dus het grootse Serious Mijnmoment feest volgt nog. Geen nood, zonder goed doel.

Ik ga nu van start om de mail naar iedereen persoonlijk te sturen. Nergens voor nodig zou je zeggen, je kunt het ook als nieuwsbrief versturen, in een keer… nee nee, dit hoort bij mijn gevoel. Radio aan, mailadres, onderwerp ‘Uitnodiging #Mijnmoment 2012’ en ‘Hoi die-en-die’, intikken en vervolgens copy – paste… En dat dan 180 keer achter elkaar.

Ik nodig mensen per mail uit, en per DM. Die DM gaat naar deze blog post.

Er wordt me wel eens gevraagd wat de criteria zijn om uitgenodigd te worden, die zijn er niet. De Mijnmomenters zijn mijn netwerk, ken ik persoonlijk, zijn klanten, vrienden, mensen die mij inspireren en die ik bewonder. Als je niet uitgenodigd bent, vrees niet, maar hoe inspirerend of bewonderenswaardig je ook bent, je zit gewoon nog niet in m’n netwerk en dergelijke.

Oh ja, het lijkt er misschien wel op, maar niet iedereen wordt vanzelfsprekend ieder jaar opnieuw uitgenodigd…

Goed, woensdag 26 december 09:00 uur gaan we van start met Jan Dijkgraaf, en die kreeg net deze mail binnen.


Hoi Jan, jaaaahaaaaa… daar is-ie weerrrr. De persoonlijk getinte officiële copy paste #mijnmoment uitnodigingsmail.

Ik wil je weer van harte uitnodigen een mooie bijdrage te leveren aan dit fijne platform van mooie verhalen.

* 500 woorden of korter in een word-document.
* Jouw zakelijke en / of privé moment.

* Een portretfoto van jezelf… op 980 pixels breed, of anders groter.
* Liefst nog een foto (980 px breed) die betrekking heeft op het (tweede) moment, om tussen de twee momenten te plaatsen.
Mijn persoonlijke voorkeur: ik heb het liefst platte teksten, eventueel een linkje ergens is welkom, maar liever geen jaaroverzichten met linkjes. Als je je echt aan maximaal 500 woorden houdt wordt het voor mij een extra fijne kerst.
* Het allerliefst voor aanstaande dinsdag 25 december, dat geeft mij ook de mogelijkheid om echt op ieder heel uur vanaf woensdag 26 december 09:00 uur al #mijnmomenten in het voren klaar te zetten.

* Oh ja, verbieden zit niet in mijn aard, maar als-je-blieft niet na 1 januari nog toesturen.

Doorgaans krijg ik de meeste inzendingen tussen kerst en oudejaarsdag binnen. Dat is heel fijn, maar liever dus voor aanstaande dinsdag.

En remember: Kijk IEDER HEEL UUR tussen kerst en oud & nieuw op mijnmoment.com voor weer een mooi #mijnmoment.

Of volg mij op twitter @punkmedia of de hashtag #mijnmoment

Laat je inspireren door de toppppeerrrrssss…

 
Op basis van het aantal views…
 
 
De Mijnmoment top 10 van 2010
 
Of laat je inspireren door de vorige edities:
#mijnmoment 2010 en 2011 >> http://www.mijnmoment.com/home
#mijnmoment 2009 >> http://eventbranche.blogs.com/eventbranche_weblog/mijn-moment-1/
 
Mijn persoonlijke all time favorite is van Simon Renes:
Simon Renes zorgde met deze #mijnmoment voor een opening die Mijnmoment heeft gemaakt zoals het nu is: een platform van vaak indrukwekkende verhalen waarin het bijna regel is om je bloot te geven of kwetsbaar op te stellen.

Sanne Walvisch weet dit mooi in woorden te vatten.
http://www.mijnmoment.com/proces/item/809-sanne-mijnmoment-is-sociale-media-in-pure-zin

Ik wens je veel energie, inspiratie, bezinning en plezier met het maken van jouw #mijnmoment.

We houden contact!

2013, het wordt vast weer een raar jaar, maar alvast veel succes en geluk.

Ik heb er zin in! Succes mensen! Spread the word en retweeten mag 🙂

Joehoe, Henk-Jan >> info@punkmedia.nl


Henk-Jan Winkeldermaat | 06 3456 3684
Punkmedia | videoportretten | fotoportretten

Prijslijst >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven