Joris Leermakers

Joris Leermakers, ondernemer

Het jaar 2011 was voor mij een mooi zakelijk jaar, maar voornamelijk een jaar met veranderingen in de privé sfeer.

Halverwege 2010 heb ik de overstap gemaakt van loondienst naar het ondernemerschap. Een beslissing die mij veel goed heeft gedaan en waar ik geen moment spijt van heb gehad. 2011 is dan ook mijn eerste volledige jaar als ZZP-er geweest met mijn bedrijf Ongekreukt (http://www.ongekreukt.nl). Een bomvol jaar met mooie projecten en klanten. Zakelijk gezien was dit één groot hoogtepunt.

Persoonlijk is 2011 een jaar van vernieuwingen geweest. In het begin van het jaar hebben mijn vrouw Aukje (http://twitter.com/aukje) en ik de knoop doorgehakt om Aukje te laten stoppen met werken en fulltime thuisblijfmoeder te worden. Zelf zat ze flink in de knoei met de verhouding tussen werk en het zorgen voor onze 2 dochters Sterre (6 jaar) en Benthe (3 jaar). Deze beslissing gaf mij, naast een gelukkigere vrouw, ook meer rust om me volledig te kunnen richten op mijn bedrijf. Het heeft ons alle vier goed gedaan om deze stap door te zetten! En doordat de kinderen nu niet naar een kinderdagverblijf hoeven en ik veel thuis werk, krijg ik ook veel meer mee van het doordeweekse leven dan voorheen. Zo kan ik er erg van genieten om tussen de middag aan te kunnen schuiven tijdens de lunch.

echos

Halverwege november van dit jaar hebben we wereldkundig gemaakt dat we in juni 2012 gezinsuitbreiding verwachten, en broertje of zusje voor Sterre en Benthe (ze willen beiden overigens alleen een zusje 😉 ). We zijn hier erg blij mee en is iets waar we mogelijk niet voor hadden gekozen als we nog beiden hadden gewerkt. Zo blijkt maar weer dat bepaalde beslissingen altijd weer andere veranderingen teweeg kunnen brengen. Dat houdt het leven spannend.

Het was een mooi jaar zonder echte tegenslagen! En 2012 staat in ieder geval in het teken van gezinsuitbreiding. Ik heb er zin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven